19 Kasım 2016 Cumartesi

Biber Hapı



alkali su geçiş sağlığınızı ve yaşam tarzı değiştirebilir miyim? Eğer haber ve online portalları takip etmekte, muhtemelen yüksek pH suyun etrafında tartışma biliyoruz. Su mükemmel sağlık için nihai akışkan ve hiçbir enerji içeceği suyun basit bir cam tarafından sunulan faydalar değiştirebilirsiniz. Alkali su daha iyi bir pH ile gelir ve birçok sağlık uzmanlar büyük bir şekilde sağlığını korumada yardımcı olabilir inanıyoruz. Yani, alkali su faydaları nelerdir? Bu yazı, biz yararları tartışırken, dikkat edilmesi gereken yönleri bazı konuşacağız.

yüksek kaliteli alkali su 9 ya da daha fazla bir pH dengesi ile birlikte geliyor: 1. düzenli musluk suyunun pH seviyesi, yaklaşık 6 ya da 7. Bu değişiklik, genel hidrasyon oranını iyileştirmek yardımcı ve asit reflü artırabilir. Alkali diyetin bütün kavramı etrafında vücutta asit düzeylerini azaltarak edilir ve size yemek masif değişiklik yapamazsınız eğer su mutlaka bir sonraki en iyi seçenektir.

2. Sınırlı çalışmalar ve elde edilen bilgiler daha iyi pH su metabolizma hızını artırmada yardımcı olabilir söylüyorlar. obezite ile uğraşan insanlar, güvenli bir şekilde kilo kaybı çabalarına yardım için daha iyi pH ambalajlı su ile filtrelenmiş su değiştirebilirsiniz.

3. Ayrıca alkali su yüksek pH kan şeker seviyesini düzenleyen yardımcı olabilir iddia edilmektedir. Eğer glukoz düzeylerinde belirgin bir düşüş görmüyor olsa da, kesinlikle daha iyi parametreleri tutulmasına yardımcı olur. Ancak, kullanıcılar harika sonuçları görmek için iddia rağmen bu konuda araştırma, oldukça sınırlı olduğunu unutmayın.

diğer yararları 4. Tek enerji seviyelerini artırıldı. Önde gelen markaların hızlı bir başak verir ve daha uzun süre enerji bir kişi tutar ekledi elektrolitler, su ile paketlenmiş satmak.
biber hapı


Article Source: http://EzineArticles.com/9566818

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder